Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru la Antena 3 între 'ministrul-grindă' și Mugur Ciuvică: Dle Ciuvică, respirați! / Dle ministru, vă băgați singur în...

antena 3

Ministrul demis al Dezvoltării, Ion Ștefan, a intrat marți în direct la Antena 3 să explice cum a ajuns DNA să ridice documente despre lucrările finanțate prin PNDL. A urmat un schimb dur de replici cu Mugur Ciuvică, aflat în platou.

Ion Ștefan a zis că toate lucrările efectuate prin PNDL și pentru care au venit cereri de decontare au fost verificate în teren de guvernarea Ludovic Orban și ca toate neregulile depistate au fost puse la dispoziția procurorilor. Potrivit ministrului, în jur de 3.600 de solicitări au fost verificate mai întâi de o echipă de 300 de inspectori, după care a existat un supracontrol al Corpului de Control al Ministerului Dezvoltarii. Mugur Ciuvică a spus că nu este posibil ca 6 angajați ai corpului de control să verifice în trei luni de zile mii de lucrări din toată țara.

„Dle Ciuvica, respirati!”, i-a zis ministrul lui Mugur Ciuvică.

„Dvs concentrati-va pe raspuns”, a replicat Ciuvica.

„Dle Ciuvica, ascultati si invatati”, a continuat Ion Stefan.

„Pai daca bateti campii, ce sa ascult?”, a zis Ciuvica.

„Dle ministru, va bagati singur in....dvs cu gurita dvs ati spus ca cei 6 insi au facut un supracontrol”, a mai zis Ciuvica. 'Bravo, succes, hai, treceti la grinda', a adaugat el.

`Dar suparat mai sunteti!', i s-a mai adresat ministrul lui Ciuvica.

Colac peste pupaza, in discutie au intervenit de partea ministrului fostului sef SIE Claudiu Saftoiu, aflat in studio, iar de partea lui Mugur Ciuvica a intervenit senatoarea PSD Elena Craioveanu. Saftoiu a acuzat jignirile care se aduc de toate partile, iar senatoarea PSD a spus ca ministrul este `hotoman'. Dialogul asurzitor intre cei 3 invitati din platou, realizatorul emisiunii si ministrul, cei 5 vorbind unii peste altii, a durat cateva minute.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.