Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru lângă București: Mai multe persoane s-au bătut ca-n filme, 6 sunt rănite, au intervenit TRUPELE SPECIALE

mascati politia

Mai multe persoane au fost implicate, vineri seară, într-un conflict, în comuna Balotești din Ilfov. Mascații au intervenit de urgență, unii dintre cei care au participat la bătaie fiind transportați la spital.

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

"În această seară, în jurul orei 18:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în comuna Balotești din Județul Ilfov, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat de îndată grupa operativă din cadrul Poliției Otopeni, precum și polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale, care au intervenit cu operativitate, reușind aplanarea conflictului.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat persoanele participante la incident, urmând a fi stabilite cu certitudine cauzele care au generat starea conflictuală.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții

Din primele verificări, a rezultat rănirea a 6 persoane, unele dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la o unitatea spitalicească, iar altele au refuzat deplasarea la spital.

De asemenea, a fost anunțat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun", anunță Poliția Ilfov, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.