Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal pe bani! Șerban Huidu, din nou în fața judecătorilor

serban huidu

Şerban Huidu ajunge din nou în faţa judecătorilor la patru ani după ce a fost condamnat cu suspendare pentru accidentul rutier soldat cu trei morţi.

Şerban Huidu a fost citat într-un proces, alături de mai multe persoane, pentru a recupera banii de la o societate comercială intrată în faliment. Pe lângă realizatorul tv, în dosarul ajuns la Curtea de Apel Bucureşti a fost citată şi firma deţinută acesta, având tot calitatea de creditor, scrie SpyNews.

ALERTĂ - Șefa ÎCCJ ia atitudine: Mesaj pentru Dragnea și Tăriceanu pe tema legilor justiției

Vedeta tv revine în instanţă la patru ani de la sentinţa privind accidentul rutier în urma căruia Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog au murit. Pe 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora. În 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Braşov la patru ani de închisoare cu suspendare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.