Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal pe candidatura lui Kovesi - Un europarlamentar îi taie elanul ministrului Justiției: 'Vor eșua! Se vor face de râs'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Laura Codruța Kovesi

Europarlamentarul Siegfried Mureșan reacționează marți, pe Facebook, după ce Tudorel Toader a spus că îi va informa pe miniştrii de justiţie din UE despre „abuzurile” comise de fosta şefă DNA, în contextul în care Laura Codruța Kovesi a fost declarată favorită pentru șefia Parchetului European. Acesta susține că Tudorel Toader și Guvernul Dăncilă au zero credibilitate internațională și vor eșua în demersul lor.

Incendiu VIOLENT într-o clădire rezidențială din Paris - 7 morți și 28 de răniți. Bilanțul este așteptat să crească / FOTO

„Nervos că Comisia Europeană o plasează pe Codruța Kövesi pe primul loc la selecția Procurorului European, Tudorel Toader a declarat: „mâine dimineață voi trimite decizia CCR privind demiterea din funcție, fiecărui ministru de justiție".
Vă spun următorul lucru: 
1. Tudorel Toader lucrează cu armele infractorilor pentru a afecta șansele unui român de a o obține o poziție într-o instituție internațională.
2. Vă asigur că toți miniștrii de Justiție din Europa cunosc decizia CCR, la fel cum cunosc și avizul negativ pe care l-a încasat Tudorel de la CSM când a încercat să o demită pe doamna Kövesi.
3. Tudorel Toader și Guvernul Dăncilă au ZERO credibilitate internațională. Vor eșua! Se vor face de râs când va vedea întreaga Europă cum încearcă să împiedice un candidat român.”, este reacția europarlamentarului Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.