Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal pe holurile Parlamentului! Cuvinte grele între Tăriceanu şi Goţiu - VIDEO

tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi senatorul USR Mihai Goţiu au avut, miercuri, un schimb de replici pe holurile Parlamentului, cei doi acuzându-se reciproc de încălcarea regulamentului Senatului, potrivit NEWS.RO.

”Vreau să-i transmit domnului preşedinte, şi să-i transmiteţi şi dumneavoastră, că este un regulament pe care trebuie să-l respecte. Iar faptul că astăzi a trecut o lege cu încălcarea acestui regulament arată cum e condusă discreţionar România. Felicitări, domnule preşedinte!”, i-a spus Mihai Goţiu lui Călin Popescu Tăriceanu pe holul de la intrarea în sala de Birou Permanent al Camerei Deputaţilor.

”Domnu Goţiu, toată lumea vede cum vă comportaţi în plen. Nu respectaţi regulamentul şi vreţi permanent să faceţi în Senat şi în Parlament un circ. Eu nu vă permit acest lucru. Atâta vreme cât sunt preşedintele Senatului, vă spun foarte clar: circul nu are ce să caute. Îl faceţi la dumneavoastră la partid, în stradă, unde doriţi dumneavoastră, dar nu în Senat. Nu se poate să nu respectaţi regulamentul. Regulamentul este pentru toată lumea, nu există derogare pentru USR. Toată lumea are drept să vorbească şi vorbeşte când I se dă cuvântul. şi dumneavoastră trebuie să respectaţi regulile pe care ceilalţi parlamentari le respectă”, i-a replicat, vizibil iritat, Călin Popescu Tăriceanu senatorului USR.

Citeşte şi: Capitala, sub zodia PROTESTELOR: Sute de studenţi au luat cu ASALT Facultatea de Drept - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.