Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal politic cu înjurături de mamă

claudiu manda

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, l-a înjurat de mamă pe un român plecat de cinci ani în străinătate, după ce la o postare a sa despre dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, cetățeanul i-a făcut pe pesediști „nenorociți” și „hoți”, iar pe Claudiu Manda „penal”.

Dezvăluirea a fost făcută de către jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul său. Acesta scrie că cititorii lui Manda au comentat în mod diferit postarea deputatului PSD, respectiv unii s-au declarat încântați de idee, iar alții nemulțumiți. Dialogul lui Manda cu Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, unul dintre comentatori a escaladat însă. Iovu i-a făcut pe pesedişti „nenorociţi” şi „hoţi”, și s-a adresat deputatului PSD cu apelativul „penalule!”. Nici Manda nu s-a lăsat: deputatul l-a făcut „prost” şi „frustrat” pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România. Apoi și-a pierdut cumpătul și i-a scris românului din diaspora un mesaj privat, în care îl înjura de mamă.

MandaSorin Iovu a salvat mesajul primit și a postat imaginea pe Facebook, alăturând comentariul: „La Craiova când nu ai argumente jignești și ameninți”. Românul se gândește ca atunci când va veni în țară să facă o plângere împotriva liderului PSD Dolj. Jurnalistul Vlad Petreanu scrie că Manda a confirmat incidentul și că a precizat că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta.

PNL: Manda să demisioneze!

Reacțiile la înjurătura lui Manda nu au întârziat să apară. Deputatul PNL Mario Ovidiu Oprea îi cere demisia social-democratului.

„Simt o mare lehamite faţă de dialogul obscen pe care preşedintele PSD Dolj îl găseşte adecvat când se raportează la cetăţenii care, din nefericire, l-au trimis în Parlament. Din acest moment, consider că prezenţa sa în această instituţie este un abuz, este ca şi când ai mâzgăli o şcoală cu untură.Limbajul suburban folosit de Claudiu Manda, care niciodată nu va fi domn, este o dovadă de aroganţă, o dovadă de incultură, de tupeu şi accentuează absenţa respectului pe care un politruc ca Manda cu greu îl poate simula când este provocat la o discuţie peste inteligenţa sa. Înjurăturile folosite de acest deputat ar trebui să fie suficiente pentru ca PSD să-i dea „block” acestui personaj de toată jena care este priceput doar la politica practicată pe centură, unde peştii îşi „cumințesc” „fetele” folosind aceleaşi verbe vulgare. Pentru că în mod cert nu-şi mai poate lua cuvintele înapoi, sper ca Manda să demisioneze din orice funcţie politică pe care o parazitează şi atât. PSD și Claudiu Manda sunt datori să-şi ceară scuze publice faţă de toate mamele din România, a căror calitate a fost profund dezonorată. Claudiu Manda, o mamă se chinuie nouă luni şi apoi o viaţă pentru buna creştere şi fericirea unor copii ca tine!”, a declarat deputatul liberal.

Și liderul PNL Dolj, deputatul Mihai Voicu, a reacționat, afirmând că „ilustrul” Claudiu Manda este mai cunoscut pentru tentativa nereușită și ridicolă de a deveni ministru (Victor Ponta l-a propus, anul trecut, pentru funcția de ministru al Bugetului - n.red.) decât pentru activitatea sa.

„Probabil că acest mod de adresare face parte din campania „Craiova capitală culturală” recent încheiată cu un dezastru pentru un alt personaj remarcat prin derapaje de exprimare, în campania pentru alegerile prezidențiale și nu numai, Lia Olguța Vasilescu. Având în vedere prevederile noului cod etic al PSD, pe care momentan am naivitatea să îl iau în serios, îl întreb pe această cale direct pe domnul Liviu Dragnea dacă în cazul Manda are de gând să aplice punctul 3 al acestui cod – „PSD nu va susține în funcții persoane care au manifestat un comportament injurios , agresiv sau neadecvat față de cetățeni”. Dnul Manda este un experiment ratat pentru ceea ce ar trebui să însemne relația dintre omul politic și cetățean, nu doar pentru clasa politică, dar și pentru Parlament”, a declarat Mihai Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.