Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, a împărțit medicilor de familie echipamente de protecție în numele PSD-ului

Aladin Georgescu președinte psd Mehedinti

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și, totodată, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a demarat o inițiativă de ”ajutorare” a medicilor de familie cu echipamente de protecție, anunță mehedinti.psnews.ro.

Deși Guvernul le-a împărțit medicilor de familie, prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți, aproape 28.000 de măști, acesta a ținut să vină în sprijinul acestora. Până la un punct fapta este demnă de laudă, dar ceea ce este mârșav în toată acțiunea lui Georgescu este faptul că toate echipamentele achiziționate din fondurile Consiliului Județean Mehedinți le împarte medicilor de familie în numele PSD-ului.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

Adică, cu alte cuvinte, își face campanie electorală pe banii publici. Georgescu a mers până acolo încât personal a mers la câțiva medici de familie, intrând în cabinetele acestora fără nicio reținere, deși există restricții clare în această perioadă de epidemie, pentru a le împărți aceste echipamente.

”Mă bucur că am reuşit să merg personal cu primele pachete la cabinetele din Brezniţa Ocol şi Malovăţ, însoţit de domnii primari de aici”, scrie pe contul său de Facebook Aladin Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.