Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS O femeie procuror folosea limbaj obscen în timpul anchetelor / VIDEO

Scandalos. Un procuror folosea un limbaj suburban ]n timpul anchetelor. Inspecția Judiciară anchetează un procuror clujean pentru comportament nepotrivit. Deși nu s-au dat detalii, un clip a ajuns în presă și acolo procurorul Laura Grădină vorbește ca la ușa cortului.

Procurorul Laura Grădină, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, îi spunea unui bărbat că dosarul ”nu este o lăbăreală” și că ”Te bag în p... m ..., cretinule!”.

Citeşte şi: Mărturii despre ultimul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity: 'Vorbeşte greu'

Inspecția Judiciară a dispus sesizarea Secției de Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. ”În exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin afirmaţiile, expresiile şi tonul folosit, a manifestat un comportament incompatibil cu onoarea şi demnitatea profesiei de magistrat”, precizează Inspecția Judiciară.

Procurorul șef adjunct de la Parchetul Judecătoriei Cluj Napoca, Claudiu Boțogan, a spus că ”este o acțiune a CSM. Noi nu putem face comentarii”. Inspecția Judiciară a catalogat comportamentul procurorului Laura Grădină ca fiind ”nedemn”. Pe banda audio, însă, lucrurile sunt de câteva ori mai grave.

Comportamentul procurorului a fost reclamat de mai mulți polițiști. Un comisar șef din Cluj-Napoca, șeful unei secții de Poliție, a relatat un dialog cu procurorul în care s-a spus: ”Te bag în p... mătii, tâmpitule”.

Citeşte şi: Scandal între Rusia şi SUA după doborârea avionului rus: 'Provocare planificată'

Un alt polițist a fost întrebat de procuror unde sunt polițiștii judiciariști, iar când a răspuns că sunt în ședință, Lauda Grădină i-ar fi spus: ”Unde sunt restul de oameni, fac o felație pe undeva?”. Un alt polițist a declarat că magistratul i-ar fi spus nici mai, nici mai puțin că: ”Ce vrei, să vin să vă s... p...?”, scrie evz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.