Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Bihor - Dior! Celebra casă de modă, acuzată că a FURAT un model de costum popular

Ebihoreanul
Dior Bihor

Celebra companie franceză Christian Dior este acuzată că a copiat modelul unui cojoc din Ţara Beiuşului într-o ţinută din colecţia de toamnă 2017. Acuzațiile au fost făcute publice pe Facebook de o  asociaţie din Beiuş, Ţara Binşului – Terra Beiusensis, a semnalat pe propria pagină de Facebook nedreptatea făcută cojocului binşenesc.

"Mă plimbam în unul din cele mai mari şi mai luxoase cazinouri din lume, în Singapore, şi bineînţeles magazinul Dior este nelipsit, la fel cum sunt toţi ceilalţi "creatori" de modă prezenţi, de la Versace la Yves Saint Laurent. Dar la Dior ceva m-a lovit greu, pe mine, pruncul din Binş născut pe strada Şcolii şi crescut pe Aleea Moţilor. A fost un suman din colecţia anului acesta 2017 care se vinde în jur la 35.000 de dolari, da, aţi auzit corect, ăsta e preţul. Problema din punctul meu de vedere e că-i copiat cu neruşinare după cojocul nost binşenesc, 100% în modele şi amplasament", este mesajul postat pe pagina de Facebook a ONG-ului, conform ebihoreanul.ro.

Citește și: Scandal MONSTRU în PNL, pe tema candidaților la europarlamentare - Lista lui Orban i-a scos din sărite pe liberali .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.