Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL din DNA ia proporţii: 'Acest individ trebuie ALUNGAT din magistratură'

DNA

Scandalul din Direcţia Naţională Anticorupţie ia proporţii după apariţia înregistrărilor cu şefa instituţiei, Laura Codruţa Kovesi. Trei procurori au sesizat inspecţia judiciară, nefiind mulţumiţi de faptul că ar fi primit citaţii în dosarul deschis ca urmare a apariţiei înregistrărilor cu Codruţa Kovesi, în care li se solicita efectuarea testului poligraf.

Procurorul şef al DNA a cerut Secţiei pentru procurori a CSM revocarea din funcţie a magistraţilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, urmând a se lua în discuţie în şedinţa din 4 iulie. Cererea de revocare vine după înregistrările făcute publice din cadrul unei şedinţe a DNA. Sesizarea făcută de Doru Ţuluş, Mihaela Iorga şi Nicolae Marin a fost înregistrată săptămâna aceasta, fiind vizată conducerea DNA, au declarat reprezentanţii Inspecţiei Judiciare.

Citeşte şi: Scandal IMENS în DNA: Trei procurori au sesizat Inspecţia Judiciară, iar Kovesi a contraatacat

În acest scandal imens intervine fostul şef al ANAF de pe vremea guvernului Victor Ponta, Gelu Diaconu. Mare duşman al procurorului Tuluş, Diaconu a răbufnit pe facebook. "Vad ca in mass-media se contureaza postura de victima a procurorului Doru Tulus in razboaiele interne ale DNA. Putin ma intereseaza pe mine razboaiele lor!

Citește și: Trump se pregăteşte deja pentru al doilea mandat. A ÎNCEPUT să strângă bani pentru campanie

Sunt insa obligat sa reiterez astazi ce am mai spus public. Acest procuror, care m-a inculpat in dosarul Partida Romilor, ori este un incompetent plin de suficienta, ori a facut-o la ordin! Sau....din motive mult mai grave pe care, in aceasta etapa, mi-e teama sa le afirm public. Tot ce a scris in rechizitoriu, cel putin despre presupusa mea implicare ilegala, este o bazaconie izvorata, fie dintr-o minte bolnava fie din necunoasterea abc-ului administrarii fiscale. Acest individ, nu de la DNA trebuie alungat, ci din magistratura. Spre binele justitiei romane", a scris Diaconu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.