Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din USR dezvăluie că politicienii plătesc o cotizație la partid, care este de fapt o dijmă pe venitul din funcția publică

USR PLUS
usr plus

„Sunt ilegale”, spun europarlamentarii contactaţi de Libertatea despre datoriile de 30.000 de euro invocate de preşedintele USR, Cătălin Drulă, după plecarea lor din partid.

Aceștia susțin că au acumulat datorii după o decizie a Biroului Național al partidului prin care li s-a impus membrilor de partid cu funcții de parlamentari și europarlamentari o cotizație fixă de 1.000 de lei, respectiv 3.000 de lei.

Europarlamentarii care au plecat din USR reacţionează după acuzaţiile preşedintelui interimar al partidului, Cătălin Drulă, potrivit cărora demisionarii au restanţe la plata cotizaţiilor. Conform informaţiilor Libertatea, cei cinci europarlamentari figurează cu datorii de aproape 150.000 de lei, adică 30.000 de euro: Dacian Cioloș – 20.288 de lei Alin Mituța – 20.958 de lei Dragoș Tudorache – 35.610 lei Dragoș Pîslaru – 35.100 de lei Ramona Strugariu – 35.780 de lei, scrie Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.