Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul plăților cash dinamitează scena politică: 'PNL trebuie să iasă de la guvernare în secunda doi, dacă s-a întâmplat așa ceva!'

cash euro

Scandalul plăților cash dinamitează scena politică: 'PNL trebuie să iasă de la guvernare în secunda doi, dacă s-a întâmplat așa ceva!'

Dacă limitarea plăților cash a fost luată fără acordul PNL, liberalii ar trebui să iasă de la guvernare, transmite fostul premier și președinte de partid Florin Cîțu.

"Așa s-a întâmplat și cu supraimpozitarea contractelor part-time (...) Asta se întâmplă din motive simple. Cei care ne conduc nu au nicio legătură cu modul în care funcționează o economie de piață și da, sunt incompetenți. Trebuie să fim foarte transparenți. Nu poți să iei astfel de măsuri și să le scrii, și să spui c-au fost făcute în urma unei analize serioase, pentru că nimeni nu te crede. Analizele serioase se fac înainte și durează", a declarat Florin Cîțu la Digi FM, în emisiunea Audiență Națională.

"Dacă s-a întâmplat așa ceva, PNL trebuie să iasă de la guvernare în secunda 2. Dacă se ia o astfel de decizie fără acordul unuia dintre președinți, trebuie să pleci de la guvernare. O coaliție nu funcționează așa", a precizat Cîțu.

Premierul Marcel Ciolacu susține marți că a auzit vocea oamenilor care critică limitarea tranzacțiilor cash, iar în prima ședință de Guvern va revizui această măsură (mai multe, aici).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.