Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul şantierelor ilegale din Sectorul 1! Clotilde Armand solicită un punct de vedere de la Renate Weber pe tema One Modrogan

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand cere Avocatului Poporului (AP), Renate Weber, un punct de vedere pe tema şantierelor ilegale din Sectorul 1, despre care afirmă că se desfăşoară, de multe ori, în baza unor avize sau autorizaţii emise de fostele administraţii ale Bucureştiului sau ale Sectorului 1, cum este cel din strada Modrogan nr. 1A.

"În calitatea dumneavoastră de apărător al drepturilor cetăţenilor, vă rugăm să vă exprimaţi un punct de vedere pe tema şantierelor ilegale din Sectorul 1, care se desfăşoară, de multe ori, în baza unor avize sau autorizaţii cel puţin discutabile emise de fostele administraţii ale Bucureştiului sau ale Sectorului 1, cum este cel din strada Modrogan nr. 1A. Locuitorii Capitalei au dreptul să beneficieze şi să se bucure de clădirile valoroase construite de înaintaşii lor care dau un farmec aparte acestui oraş. De asemenea, au dreptul să trăiască într-un oraş cu cât mai multe spaţii verzi care să le asigure o cât mai bună calitate a vieţii. De aceea, vă rugăm ca împreună să le apărăm aceste drepturi şi să stopăm distrugerea clădirilor istorice şi a patrimoniului verde din Bucureşti", se arată în documentul adresat AP pe care Clotilde Armand l-a postat, vineri, pe Facebook.

Gest îndrăzneț al Albaniei împotriva Moscovei: Motivul halucinant pentru care ambasadorul Rusiei la Tirana a fost expulzat


Clotilde Armand a afirmat că, în ultimii ani, în Sectorul 1, au apărut o serie de şantiere care ridică serioase semne de întrebare în privinţa respectării legislaţiei în vigoare şi care afectează, de multe ori în mod ireversibil, clădiri de patrimoniu valoroase sau importante zone verzi ale Bucureştiului.

"Este nevoie de un efort comun - autorităţi centrale, autorităţi locale, activişti civici şi simpli cetăţeni - prin care să apărăm atât istoria acestui oraş, cât şi dreptul fundamental al cetăţenilor de a respira un aer curat. Trebuie să oprim mutilarea sau distrugerea unor veritabile bijuterii arhitectonice şi să stopăm defrişarea parcurilor sau a spaţiilor verzi de care avem atâta nevoie", a adăugat primarul Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.