Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul valizelor: Cel mai mare DUȘMAN al lui Liviu Dragnea știe de unde a apărut Teleormanleaks

Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea la ÎCCJ - protest - jandarmi

Fostul prefect de Teleorman timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Liviu Dragnea, susține că este posibil ca „statul paralel” - din care și Liviu Dragnea ar fi făcut parte - să fie în spatele scandalului cu cele două valize.

Citește și: ALERTĂ - CEX-ul PSD a votat pentru EXCLUDEREA lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu din partid

„A fost un mod de a prezenta a celor de la RISE Project că dețin niște informații confindențiale pe care le-a obținut din surse sigure din jurul firmei Tel Drum  sau din colaboratori ai firmei și evident că ei sunt specializați de aproape 2 ani de zile. Specializare care a început cu ajutorul meu acum doi ani de zile.  O să înțelegeți mâine dacă facem emisiunea și cine l-a protejat pe Liviu Dragnea.

O altă variantă a livrării acestor documente este acest stat paralel din care Dragnea a făcut parte și care cred că încă îl mai ajută în anumite sectoare. Vorbim de oameni din instituții din statul paralel. Această zonă deține astfel de informații de mult mai multă vreme. Eu sunt unul care le-am furnizat astfel de informații, și nu numai eu, ci și serviciile sectoriale ale respectivelor instituții au furnizat astfel de informații și e posibil ca ei să le fi sistematizat și să le pună exact în valiza unui țăran din Teleorman”, a declarat fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, la postul B1TV.  El a promis că va vorbi marți la postul de televiziune despre Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.