Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scarlett Johansson va juca în filmul 'Rub & Tug'

https://people.com/movies/scarlett-johansson-rallies-against-stigma-of-female-sexuality/
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood, va juca în filmul "Rub & Tug", ce va fi regizat de Rupert Sanders, cunoscut pentru pelicula "Snow White and the Huntsman" (2012), informează site-ul Deadline, citat marţi de EFE, citată de Agerpres.

Scarlett Johansson şi Rupert Sanders au mai lucrat împreună la "Ghost in the Shell" (2017), adaptare a benzilor desenate japoneze ("manga"). Acea peliculă nu a avut însă un succes de box office prea mare, realizând încasări de 110 milioane de dolari pe plan mondial. Filmul a fost criticat, de asemenea, pentru alegerea unei actriţe caucaziene, Scarlett Johansson, pentru a interpreta un personaj de origine asiatică.

Bazat pe fapte reale, "Rub & Tug" prezintă povestea lui Jean Marie Gill, o femeie care se dă drept bărbat pentru a gestiona o reţea de saloane de masaj din Pittsburgh, având probleme atât cu autorităţile, cât şi cu mafia din oraş. Gary Spinelli ("American Made", 2017) va semna scenariul acestui film. Scarlett Johansson va fi şi producător al peliculei.

Scarlett Johansson a devenit cunoscută datorită rolului său din "Lost in Translation" (2003) şi, de atunci, filmografia ei a devenit una impresionantă, incluzând lungmetraje precum "Match Point" (2005), "Vicky Cristina Barcelona" (2008) şi "Lucy" (2014). Actriţa americană face parte şi din universul cinematografic Marvel, unde a interpretat, în diferite filme, personajul Black Widow.

Anul acesta, Scarlett Johansson a putut fi văzută pe marile ecrane în "Avengers: Infinity War", care, cu încasări de 2,036 miliarde de dolari în întreaga lume, ocupă locul al patrulea în topul celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei mondiale.

Printre proiectele sale viitoare se numără a doua parte din "Avengers: Infinity War" şi lungmetrajul "Jojo Rabbit", regizat de Taika Waititi ("Thor: Ragnarok", 2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.