Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu avansat de Alexandru Coita: Liberalii încearcă să mai cumpere câteva luni de guvernare

sah

Președintele Partidului Republican din România (PRR), consultantul Alexandru Coita, consideră că planul de relansare economică pregătit de Guvernul Orban II reprezintă un artificiu menit să „cumpere” câteva luni de guvernare.

Citește și: Taberele din PSD: Cine se aliniază în spatele lui Eugen Teodorovici

„Planul” lui Orban: un 1 și doi de 0! 1 la populism, 0 la realism și 0 la respect pentru inteligența românilor!

Prin acest artificiu disperat prin care vrea să mai cumpere câteva luni la butoane, actualul Guvern riscă să intre în istorie ca cel mai populist executiv PNL din ultimii 145 de ani.

Așa-zisul „Plan” prezentat de Guvernul condus de Ludovic Orban este de un populism deșănțat care aruncă în derizoriu blazonul istoric al PNL. Niciun partid din ultimii 25 de ani nu a avut tupeul să vină în fața românilor cu așa un program făcut pe genunchi, un cozonac nedospit, pompat cu aer și plin de coloranți artificiali. Mai ales în situația de criză disperată cu care ne confruntăm cu toții! Prin acest artificiu disperat, domnul Orban încearcă să mai câștige câteva luni la butoane și să amâne declanșarea crizei pentru a-și face jocurile.

„Planul” lui Orban e o însăilare de măsuri deja adoptate, alte direcții deja stabilite și câteva proiecte fanteziste luate copy-paste. La partea de investiții este o lipsă crasă de prioritizare, practic acolo au fost puse de-a valma toate proiectele posibile și imposibile. Alte subiecte ca Fondul Roman de Investitii (insuficient capitalizat) sau Banca Nationala de Dezvoltare (nerealist) par niste idei nemestecate puse acolo ca sa ocupe pagini de document.

Domnul Orban a reușit să demonstreze încă o dată că îi crede proști pe români, că dacă vine cu promisiuni „fără număr” le va închide gura și îi va mai păcăli câteva luni. Noi, în Partidul Republican, am anunțat deja un Plan serios, bazat pe cifre realiste, pe măsuri inovative bine fundamentate. Vom închide cercul vicios al vorbelor goale și al luptelor mimate e politicieni. În câteva zile vom prezenta măsurile pe care domnul Orban putea să le ia, dacă avea interesul să iasă din bula de autosuficiență alimentată de la robinetul banilor publici”, a scris Alexandru Coita pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.