Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ca în filme la Constanța! Un șofer tânăr fără permis a refuzat să oprească la polițiști: a sărit din mers din mașină

facebook.com
soferi

Un tânăr care conducea fără permis a sărit din maşina în mers, în timp ce era urmărit de poliţiştii constănţeni, el refuzând iniţial să oprească la semnalul oamenilor legii. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa au depistat, marţi, un bărbat de 22 de ani, din municipiul Constanţa, care a condus un autoturism pe strada Portiţei din oraş, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, relatează News.ro.

“Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, bărbatul în cauză a sărit din vehiculul aflat în mers, care a rulat o porţiune de drum, ulterior oprindu-se într-un autoturism”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citește și: Crimă MACABRĂ comisă de un tânăr drogat: a VIOLAT și UCIS o bătrână de 98 de ani

Sursa citată a precizat că în urma evenimentului nu au fost persoane rănite, înregistrându-se doar pagube materiale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.