Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază în curtea unui spital din București: A încercat să calce cu mașina mai mulți agenți de pază

Politia nu treceti

Scene de groază în curtea unui spital din București: A încercat să calce cu mașina mai mulți agenți de pază

Un individ este cercetat pentru tentativă de omor după ce a încercat să calce cu mașina mai mulți agenți de pază, în curtea Spitalului Sf. Pantelimon din Capitală.

La data de 09.05.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 08.05.2023, în jurul orei 20:17, inculpatul (un bărbat în vârstă de 25 de ani) și tatăl acestuia au intrat cu autoturismul în curtea interioară a Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” București, au parcat și au intrat în incinta spitalului, unde au provocat un scandal. Agenții de securitate i-au escortat pe cei doi în afara clădirii, împrejurare în care inculpatul l-a lovit cu pumnii în față pe unul dintre agenți. Deși persoana agresată nu a formulat plângere prealabilă pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, agresiunile exercitate asupra sa au fost săvârșite în loc public, în fața mai multor persoane cărora le-au fost provocate sentimente de indignare, teamă și insecuritate, fapta constituind infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.

A călcat cu mașina un agent de pază

Ulterior, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului și, cât timp agenții de pază încercau să gestioneze situația cu tatăl său, a condus vehiculul în direcția unuia dintre agenții de pază și l-a lovit pe acesta cu partea din față, proiectându-l pe sol, provocându-i policontuzii, plagă contuză mâna dreaptă și contuzie genunchi drept.

Din modul în care inculpatul a acționat rezultă că acesta a săvârșit infracțiunea de tentativă de omor cu intenție indirectă, întrucât a acceptat posibilitatea decesului victimei, care nu s-a produs din hazard, dar și datorită manevrelor victimei care a observat intenția inculpatului și a adoptat o poziție defensivă.

Procurorii au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.