Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE în fața unei școli din Alexandria, județul Teleorman: Șapte femei s-au bătut ca-n filme, sub ochii copiilor

breaking news

Șapte femei s-au bătut, joi, în fața Școlii „Mihai Viteazu” din Alexandria, incidentul având loc sub ochii copiilor. Femeile, aparținând unor clanuri rivale din oraș, au aruncat cu sticle și au folosit cuvinte obscene, iar polițiștii le-au ridicat și le-au dus la audieri.

Incidentul din fața Școlii ”Mihai Viteazu” din Alexandria a avut loc chiar la terminarea orelor de curs, când cele șapte femei au venit să-și ia copiii de la școală. Simpla întâlnire a fost, pentru ele, motiv de scandal, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, scrie mediafax.ro.

Citește și: Încasări URIAȘE încă de la 14 ani! Ce fotbalist cunoscut câștiga mai mult decat părinții

„Scandalul a apărut între niște femei de etnie romă care veniseră să-și ia copiii de la școală. Sunt părți ale unor clanuri din Alexandria, între care există un conflict mai vechi. Ele s-au luat la ceartă, una dintre ele a aruncat cu sticle. A fost o bătaie între femei, practic. Au aruncat cu cioburi, cu sticle. Copiii lor nu erau prezenți, dar alții e posibil să fi fost. Am înțeles că erau patru femei de-o parte și trei de cealaltă parte. Polițiștii s-au autosesizat, au întocmit dosar penal pentru tulburararea ordinii și liniștii publice și fac audieri", a spus Dragole pentru MEDIAFAX.

Directorul școlii, Cristea Armeanu, a spus, la rândul său, că cele șapte femei au încercat chiar să forțeze intrarea în școală și admite că scandalul a fost văzut de copii.

Citește și: Simona Halep a hotărât! Ce decizie DIFICILĂ a luat

„Sunt două găști. Dar nu e treaba școlii. Au venit de la poliție, am zis că nu e treaba noastră, că scandalul nu s-a petrecut în incinta școlii. E adevărat că femeile au încercat să intre, dar nu le-am dat voie să intre în școală. Că, da, au copiii înscriși la noi. Da, copiii lor au văzut, că atunci când au ieșit din școală s-a întâmplat", a spus Armeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.