Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE O mamă și fiica sa au ARS DE VII într-un incendiu

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit iar alta, de 70 de ani, se află în stare critică în urma unui incendiu izbucnit joi seara la un apartament din staţiunea Sărata Monteoru.

Incendiul a izbucnit într-o singură cameră, în care au ars obiecte de mobilier şi îmbrăcăminte, degajând o cantitate mare de fum.

Citește și: Simona Halep le-a luat fața adversarelor în 2018: Ce loc ocupă în topul câștigurilor din circuitul feminin și ce titlu a câștigat

"Cele două victime, mamă şi fiică, se aflau în interiorul apartamentului, în suprafaţă de circa 50 de mp, când a izbucnit incendiul, care nu s-a manifestat cu flacără, ci cu degajare mare de fum. Femeia de 40 de ani a fost găsită inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în timp ce mama ei a fost preluată de o ambulanţă SAJ, fiind intoxicată cu fum şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu două două echipaje, unul de la staţia Pietroasele şi altul de la Buzău. Cauza incendiului este deocamdată necunoscută.

Citește și: Surse PSD: cine i-ar lua locul lui Liviu Dragnea după Congresul PSD! Planul din umbră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.