Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE pe străzile unei localități: Jandarmii au fost atacați și au trebuit să lovească până au UCIS un mistreț

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi piața victoriei

Jandarmii au fost sesizaţi că un mistreţ umblă pe străzile din Strejnic, au ajuns la faţa locului şi l-au omorât, după ce animalul a devenit agresiv, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova.

IJJ Prahova a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în localitatea Strejnic un porc mistreţ umblă pe străzi şi prin gospodăriile oamenilor. În zonă s-a deplasat un echipaj de jandarmi şi un lucrător de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Ploieşti. Aceştia au identificat mistreţul agitat în gospodăria unui localnic, precizează sursa citată.

Citește și: EXCLUSIV O nouă lovitură pentru clienții Telekom! Ce se va întâmpla odată cu majorarea tarifelor pentru serviciile oferite

''În momentul în care acesta a devenit agresiv, atacând jandarmii, aceştia neputând folosi armamentul din dotare deoarece la faţa locului erau prezenţi mai mulţi localnici, s-au apărat lovind animalul cu un obiect contondent. În urma loviturilor primite animalul a murit. Mistreţul a fost predat pe bază de proces verbal unui reprezentant legal al A.J.V.P.S. Ploieşti'', anunţă IJJ Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.