Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Un politician PSD a fost RUPT în bătaie, în plină stradă: 'M-a bătut cu parul' / FOTO

trilulilu.ro
pumn lovitura

Un viceprimar al Partidului Social Democrat (PSD) a fost rupt în bătaie pur şi simplu. Totul s-a întâmplat în plină stradă. Este vorba despre viceprimarul din Babadag, Iordan Năstase, care a fost atacat în plină stradă în timp ce se îndrepta spre casă, fiind preluat ulterior de un echipaj SMURD.

Citeşte şi: Lovitură dură încasată de PSD din partea DNA: Primar trimis în judecată pentru fraudă - prejudiciu URIAŞ

Viceprimarul spune că a fost lovit cu un par de un anume Manole, fost pădurar în zonă. „Mă îndreptam spre casă când am fost agresat iniţial verbal de respectivul, apoi a rupt efectiv un par, o bucată dintr-un gard, şi m-a lovit de mai multe ori, era şi întuneric, era greu să mă apăr, a venit ambulanţa SMURD şi m-a luat de acolo, azi voi scoate certificat medico-legal şi voi depune plângere “a declarat viceprimarul Iordan Năstase, conform ziaruldetulcea.ro.

Citeşte şi: Radu Tudor, critici DURE la proiectul Ministerului de Finanţe: 'PSD pledează pentru cătuşe, deşi pretinde că luptă împotriva abuzurilor'

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea spun ca deja, chiar dacă viceprimarul nu a depus încă plângere, Poliţia Babadag s-a sesizat de faptul că acesta a fost lovit de către vecinul său de stradă, deschizând un dosar de cercetare penală. Viceprimarul Iordan Năstase este preşedintele PSD Babadag şi la scrutinul din 2016 a pierdut alegerile pentru funcţia de primar cu o diferenţă de un singur vot faţă de primarul Georgian Caraman.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.