Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE SÂNGEROASE O tânără de 19 ani a fost înjunghiată de 12 ori de concubin

www.realitatea.net
ambulanță accident

O tânără de 19 ani din Botoșani a fost înjunghiată de 12 ori de iubitul ei, în vârstă de 24 de ani, cu care avea o relație de 10 luni, după un scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool. Femeia a fost internată la Iași.

Cei doi iubiți s-au certat după ce au consumat alcool, iar el, supărat a înjunghiat-o de 12 ori cu un cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Citește și: Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, cei doi aveau o relație de concubinaj de aproximativ 10 luni.

„Pe fondul acestui conflict și pe fondul consumului de alcool, ambii consumaseră alcool, concubinul i-a aplicat aproximativ 12 lovituri de cuțit, dintre care două penetrante, în zona toracelui. El a fost arestat preventiv", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Valeriu Iulian Chihaia, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Bărbatul și-a dat seama ce a făcut și a sunat imediat la 112. Un echipaj al SJA Botoșani s-a deplasat către Dracșani și au găsit-o pe tânără având o hemoragie masivă și plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și toracelui. Medicii din Botoșani au încercat să o stabilizeze pe tânără după care au decis să o trimită la Iași, iar starea ei este stabilă. Procurorii au dispus examinarea ei medico-legală, dar acest lucru se va întâmpla atunci când starea de sănătate a femeii va permite acest lucru.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Citește și: Ludovic Orban a reacționat în forță, după ce s-a spus că președintele Klaus Iohannis i-ar fi dat ordin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.