Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante chiar în sediul unei secții din Timiş: Poliţist ameninţat că va fi lovit şi ucis

Politia nu treceti

Scene șocante chiar în sediul unei secții din Timiş: Poliţist ameninţat că va fi lovit şi ucis

Un bărbat a fost arestat preventiv 30 de zile, pentru ultraj, după ce l-a ameninţat pe un agent şef de poliţie că îl va bate şi îl va ucide, apoi i-a ameninţat şi familia acestuia. Incidentul s-a petrecut într-o secţie de Poliţie din Timişoara, anunță news.ro.

Potrivit unui counicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, incidentul a avut loc la Secţia 4 Poliţie Timişoara, în data de 12 noiembrie.

”În sediul Secţiei 4 Poliţe Urbană, inculpatul a ameninţat persoana vătămată, agent şef de poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu săvârşirea unor infracţiuni de lovire şi omor asupra acestuia şi a proferat ameninţări asupra copiilor şi soţiei agentului de poliţie, de natură a-i produce o stare de temere acestuia”, se arată în comunicat.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a fost dus la Secţia de Poliţie după ce a fost oprit în trafic de un poliţist care a constatat că acesta nu avea permis de conducere. Bărbatul aflat pe moped a refuzat, de asemenea, recoltarea de probe biologice. Poliţistul avea body cam pornit, iar mopedistul a început să îl ameninţe pe agent.

Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.