Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Braşov: Un tren a spulberat o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea. Bărbatul şi 20 de oi au murit

Foto crimetime.ro
oi cioban tren

Un tren Inter-regio a lovit, vineri după-amiază, o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea, bărbatul şi 20 dintre animale murind pe loc. Accidentul a avut loc în judeţul Braşov, la ieşirea din Prejmer către localitatea Ozun din judeţul Covasna, anunță news.ro.

În accidentul feroviar a fost implicat trenul Inter-regio nr. 1645, care circula pe relaţia Bucureşti-Târgu Mureş.

Accidentul a avut loc la ora 15:30, vineri, în zona localităţii Prejmer, la ieşirea spre localitatea Ozun din judeţul Covasna, informează Poliţia judeţeană Braşov.

„În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortală a bărbatului şi a mai multor ovine (aproximativ 20). Din primele cercetări s-a stabilit ca persoana decedată ar fi fost surprinsă şi accidentată de locomotiva trenului, în timp ce traversa calea ferată împreună cu turma de ovine”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.

La mai puţin de o oră de la producerea acestui accident feroviar, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un tren, tot în judeţul Braşov.

Astfel, un bărbat care traversa liniile ferate în zona stadionului Tineretului din municipiul Braşov a fost surprins de trenul Regio nr. 11346, care circula pe ruta Zărneşti- Brasov.

Victima a fost rănită, are politraumatisme, însă era conştientă atunci când echipajele medicale au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primele îngrijiri şi a o transporta la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.