Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în gara Basarab din București! Un tânăr a dat cu câinele său de pământ până l-a ucis

cotidianul
politia nu treceti

Scene șocante în gara Basarab din București! Un tânăr a dat cu câinele său de pământ până l-a ucis

Un tânăr a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru că și-a omorât câinele. Incidentul a avut loc pe peronul gării Grivița din București.

Inițial, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul pentru Protecția Animalelor au reținut un tânăr, în vârstă de 19 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind uciderea cu intenție a animalelor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri, polițiștii Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, de către un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Grivița, cu privire la faptul că „un tânăr ar fi exercitat acte de agresiune asupra unui câine, în timp ce se afla pe peronul unei gări feroviare, pe fondul unui conflict spontan cu o persoană, iar în urma traumelor suferite, animalul a decedat”.

Polițiștii Serviciului pentru Protectia Animalelor au efectuat cercetarea la fața locului, împreună cu un criminalist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Grivița.

Proprietarul câinelui a fost dus la audieri, iar trupul animalului a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală, în vederea efectuării necropsiei. Ulterior, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea cu intenție a animalelor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.