Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ŞOCANTE într-un club din Cluj. O cântăreața de muzică populară a ajuns la spital, după ce a fost agresată de cinci luptători MMA

antena3.ro
cantareata muzica populara batuta

Scene şocante într-un club din Cluj! Cântăreața de muzică populară Roberta Opre, împreună cu soțul ei Ionuț Miclăuș au ajuns la urgențe după ce au fost agresați de cinci luptări MMA.

Citeşte şi: ALERTĂ în București: Poliţiştii, acţiune de AMPLOARE pentru găsirea unui PEDOFIL - UPDATE

Doi dintre ei sunt frații Prian – George Adrian și Tudor Mihai, ultimul fiind și polițist în Cluj.

Roberta Opre şi soţul ei Ionuț se aflau în localul London Pub din Cluj. Cei doi au ieșit afară, iar când au intrat din nou în local, masa acestora era ocupată de cinci luptători MMA.

Tânăra susţine că le-a explicat acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați îi aparțin, scrie presa locală.

În acel moment, au început amenințările din partea bărbaților: „Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

Citeşte şi: Elena Udrea RUPE TĂCEREA şi vine cu noi dezvăluiri despre ziariştii 'statului paralel': S-au făcut sponsorizări către jurnalişti...

Tudor şi George Prian i-au tras ușor spre ieșire din local pe cei doi tineri. Ionuţ a primit un pumn în figură, iar Roberta a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că poliţistul se afla în timpul liber, iar din primele cercetări rezultă că nu a agresat pe nimeni.

„Într-un local din Cluj-Napoca a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri un conflict între doi bărbaţi care a degenerat, cei doi aplicându-şi reciproc lovituri. Ar fi intervenit o femeie care, la rândul său ar fi fost lovită. Pentru aplanarea conflictului şi a-i despărţi pe cei doi bărbaţi a intervenit un poliţist de la o secţie rurală. Au fost dispuse verificări de către conducerea IPJ Cluj, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Conform primelor informaţii, poliţistul, aflat în timpul liber, ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări interne, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri”, a spus Jucan.

Citeşte şi: ŞOCANT: Crimă, MASCATĂ de un incendiu, în Capitală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.