Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT: Crimă, MASCATĂ de un incendiu, în Capitală

Ultima Ora breaking news

Un incendiu izbucnit în urmă cu scurt timp în Capitală a scos la iveală informaţii şocante. Un bărbat a fost găsit decedat de către pompieri, după ce aceştia din urmă au lichidat incendiul, anunţă Antena 3.

"În jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu pe şos. Colentina, sector 2. La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti ai Secţiei 7. Au fost evacuaţi mai mulţi locatari, iar după stingerea incendiului, în apartament a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat", transmite Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, potrivit AGERPRES.

Din primele informaţii, cercetările au scos la iveală faptul că înainte de incendiu a avut un conflict cu concubina sa. Femeia, aflată în stare de ebrietate, l-ar fi lovit şi după ce l-a ucis, l-a incendiat.

Femeia a fost găsită destul de repede de poliţiştii sosiţi la faţa locului şi a fost dusă la audieri la Secţia 7 de Poliţie, unde şi-ar fi recunoscut faptele, au mai informat jurnaliştii de la Antena 3.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregului context în care a decedat persoana, mai precizează poliţiştii.

Citeşte şi: Un consultant politic AVERTIZEAZĂ: 'PSD va avea comportamentul unui jupân viclean şi în 2018...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.