Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE Fiica de 18 ani a unui preot, LESBIANĂ, a vrut să își OMOARE iubita: A chemat-o acasă și i-a dat cu bâta în cap

crima, politie

O fată de 18 ani, elevă la un colegiu renumit din Ploieşti, este cercetată de procurori pentru că ar fi încercat să îşi ucidă cea mai bună prietenă, care i-ar fi fost și iubită, după un plan criminal, gândit mai multe zile. Ea a invitat victima la ea acasă, unde avea pregătite mai multe arme albe, după care a atacat-o brutal. Noroc, cu un vecin care a auzit strigăte disperate şi a intervenit, relatează stirileprotv.ro. Între cele două ar fi fost vorba de o relație amoroasă.

Citește și: DATE ALARMANTE - Unul din doi copii e TERORIZAT de colegi la școală/ 25% din elevii abuzați se automutilează sau încearcă să se sinucidă

Fata de 18 ani a pus la cale un plan tulbrator. A făcut rost de mai multe arme albe şi sub pretextul că vor petrece împreună câteva ore liniştite, şi-a invitat amica în vizită. Tânăra de 19 ani nu a bănuit nimic şi a acceptat propunerea. În locuinţă s-au derulat însă secvenţe dure care au inclus o ploaie de lovituri. Salvarea victimei a venit din vecini.

În casă, scrie Ziarul Incomod, agresoarea i-a pulverizat prietenei spray lacrimogen direct în ochi, după care a început să o lovească direct în cap cu bâta. Victima a început să strige şi vecinii au auzit ţipetele disperate, sunând la 112. În acelaşi timp, un poliţist de la Serviciul Omoruri care era în timpul liber şi a trecut prin zonă a auzit şi el strigătele, din stradă. Poliţistul a urcat la uşa fetei, a bătut şi până la urmă victima a deschis, plină de sânge. Tânăra a fost transportată la spital, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și drepta și contuzie la mâna stângă.

Citește și: ORDIN semnat de Petre Daea - Țăranii care au mai mult de cinci porci, OBLIGAȚI să plătească impozit la stat

Cea care a vrut să îşi omoare prietena este fiică de preot. În apartamentul în care a avut loc nenorocirea locuia însă sigură. Politiștii au reţinut-o imediat după atac. Anchetatorii au acuzat-o iniţial de tentativă de omor, dar ulterior au decis să o cerceteze pentru loviri şi alte violențe, deşi şi-a recunoscut planul criminal. A fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Relaţia dintre cele două tinere, care provin din familii înstărite şi educate, dura de mai multă vreme, spun anchetatorii. Fata de 18 ani, elevă la un liceu de prestigiu din Ploieşti, voia să se răzbune pe prietena ei pentru că aceasta ar fi povestit lucruri nepotrivite despre legătura dintre ele.

Citește și: Simona Halep și-a aflat ADVERSARA care îi stă în cale pentru a redeveni lider mondial: A pierdut doar două întâlniri din cele 9

Între timp, atacatoarea s-a întors la cursuri. Conducerea şcolii susţine că până acum nu a fost anunţată oficial ca tânăra este cercetată penal. “Va urma un program de consiliere şi comunicare permanentă cu elevii clasei cu elevă astfel încât să evităm orice eveniment nedorit. Nu se gândea absolut nimeni că s-ar putea întâmpla asemenea eveniment, elevă a fost ..este un copil foarte bun”, a spus Roxana Păun, director adjunct al Colegiului Național A.I. Cuza Ploiești. Cele două fete au refuzat să comenteze cele întâmplate. Incidentul s-a petrecut vineri, 15 februarie 2019, în jurul orelor 16:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.