Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE Fiul unui primar cercetat de DNA i-a tăiat degetul unui minor și l-a dat la câini: Copilul era sclav la o stână

catuse politie

Fiul unui primar PSD din judeţul Braşov a fost arestat, în baza deciziei instanţei, pentru vătămare corporală a unui minor, acesta aflându-se, în prezent, într-un centru al Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului (DGASPC) Braşov.

Conform unor surse judiciare, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală într-un dosar deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi a fost arestat preventiv, în baza unei decizii a instanţei competente, contestaţia depusă la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov fiind respinsă.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Sătul de munca grea și de umilințele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul a încercat să fugă de la stână, sperând că în felul acesta își va recăpăta libertatea, scrie brasovstiri.ro.

Nu a apucat să ajungă prea departe că a fost prins din urmă de fiul primarului din localitate. Acesta l-a băgat cu forța în mașină și l-a dus înapoi la stână. Acolo s-a hotărât să-i dea o lecție pe care n-o va uita prea curând: bărbatul i-a tăiat un deget cu toporul, iar apoi a dat unui câine să mănânce falangele retezate.

Citește și: Florin Cîțu, informații despre ‘Prima casă’! Ce se va întâmpla cu programul

Minorul, care ar fi suferit leziuni fizice, a fost preluat în regim de urgenţă într-un centru al DGASPC Braşov.

"Vineri, Poliţia municipiului Braşov ne-a solicitat pe Telefonul copilului prezenţa unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbătă, acesta a fost preluat în regim de urgenţă şi plasat într-un centru", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov, Lidia Mailat.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

Potrivit acesteia, copilul avea urme vizibile de agresiune fizică, având un deget bandajat.

Conform unor surse, minorul de 16 ani ar fi fost agresat de fiul unui primar din judeţul Braşov, la stâna la care lucra, fiindu-i tăiat un deget ca pedeapsă pentru că a încercat să fugă.

Potrivit aceloraşi surse, ar fi vorba de fiul primarului din Crizbav, Sorin Balasi, de la PSD care, la rândul său, a fost cercetat de DNA şi trimis în judecată, în 2019, după ce ar fi încasat ilegal o subvenţie agricolă în valoare de peste 800.000 de lei.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea anunță un proiect unic în țară, inaugurat miercuri! ‘Începând de azi, 1 iulie, când intră în vigoare’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.