Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schelean (PNL): Conspirația PSD-ișitilor, perfomanță ceaușistă de slugărnicie față de Dragnea

schelean

Vicepreședintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, deputatul PNL Valeria Schelean, a criticat în termeni deosebit de duri circul de astăzi din plen, când PSD a impus reluarea votului la legea cenzurii. Potrivit lui Schelean: “conspirația PSD-iștilor a reușit o performanță de slugărnicie care l-ar face invidios pe Nicoale Ceaușescu”. Ea afirmă că PSD a desconsiderat orice fel de respect față de lege, bun-simț politic și responsabilitate democratică.

“Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și majoritatea PSD au creat o situație în care o inițiativă legislativă este, în același timp, și respinsă și aflată în dezbatere. Această realitate politică ridică o serie de întrebări cu privire la natura iluziei puterii absolute și la relația dintre PSD și orice fel de respect față de lege. Inspirați de realitatea teleormăneană, unde și decedat să fii și tot vii la vot, toți PSD-iștii au fost astăzi mobilizați exemplar prin SMS pentru a presta acțiuni de resuscitare politică asupra legii cenzurii inițiată de Liviu Dragnea, care a fost respinsă acum o săptămână de către plenul Camerei și ținută artificial în viață în Biroul Permanent. Rămâne neclar dacă PSD-iștii s-au mobilizat de dragul sau de frica lui Dragnea”, a declarat Valeria Schelean.

Vicepreședintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților a comentat drept penibilă toată desfășurarea din ședința de plen, arătând că un observator a evenimentelor din Parlament ar putea cu greu să se decidă care episod a fost mai penibil: argumentele deputaților PSD sau modul în care Valeriu Zgonea a cerut închidere ușilor de la sala de plen.

“Să fi fost mai penibil modul în care parlamentarii PSD încercau să argumenteze de la tribuna Camerei Deputaților că, practic, o dată nu se pune și că, de fapt, legea care a fost respinsă nu trebuie respinsă? Sau să fi fost cel mai penibil modul în care Valeriu Zgonea a lăsat ursulețul de pluș din brațe doar pentru a dispune închiderea ușilor sălii de plen, așa cum probabil s-a gândit că ar face și Mihai Viteazu atunci când dorea să-și impună punctul de vedere? Să fi penibilă teama de progres a PSD, care preferă să renunțe la votul electronic în favoarea votului prin ridicare de mână? Sau disponibilitatea PSD de a arunca totul în aer, doar de dragul de a-i asigura lui Dragnea șansa de a încerca să reinstituie cenzura?”, s-a întrebat Valeria Schelean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.