Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schi alpin: Norvegianul Johannes Klaebo şi rusoaica Natalia Nepriaeva, câştigători în sprintul de la Oberstdorf

eurosport.com
schi alpin

Norvegianul Johannes Klaebo şi rusoaica Natalia Nepriaeva au câştigat sâmbătă sprintul în proba masculină, respectiv feminină de la Oberstdorf (Germania) din cadrul Cupei Mondiale, a patra din cele şase curse ale Turului de schi, scrie AFP.

Klaebo a obţinut a treia victorie în acest Tur, în patru etape, în faţa celor doi compatrioţi ai săi Erik Valnes şi Paal Golberg.

La 25 de ani, el a câştigat cea de-a 48-a victorie la Cupa Mondială, un nou record, depăşindu-i pe compatrioţii Petter Northug (47) şi Bjorn Daehlie (46).

El şi-a mărit şi mai mult avansul în clasamentul general al Turului de schi pe care îl domină cu 1 minut şi 3 secunde înaintea lui Golberg înaintea ultimelor două curse programate luni şi marţi la Val di Fiemme (Italia).

Turul de schi cuprinde şase curse, între 28 decembrie şi 4 ianuarie, cu un clasament general stabilit prin adunarea timpilor, potrivit Agerpres.ro.

La feminin, rusoaica Nepriaeva a dat o dublă lovitură obţinând victoria şi tricoul galben de lider la general, profitând de forma slabă a americancei Jessie Diggins.

Astfel, Nepriaeva le-a învins în finală pe suedeza Johanna Hagstroem şi pe finlandeza Johanna Matintalo. La general, ea o devansează pe finlandeza Kerttu Niskanen cu 34 de secunde şi pe Diggins cu 40 de secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.