Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici între Victor Ponta și Liviu Dragnea: 'Liviu, ai făcut tu asta?' vs. 'Nu, nu, nu, e un mincinos ăla. Nu-l crede'

evz.ro
ponta dragnea

Victor Ponta susține că posibilele documente ce ar urma să apară despre liderul PSD Liviu Dragnea ar putea arăta cel mai mare scandal de corupție din România.

„Nu am primit informații de la SRI. DNA, după cum vedeți, nu face nimic. Dacă aceste documente le-au găsit niște jurnaliști și le vor prezenta va fi prima dată de când noi știam ce vorbeau oamenii. Că venea x și spunea: “m-a chemat Dragnea și mi-a zis că trebuie să câștige Teldrum”. Io îl chemam pe Dragnea: ”Liviu, ai făcut tu asta?” ”Nu, nu, nu, e un mincinos ăla. Nu-l crede.” După care venea și-mi zicea: “Uite, CNANR-ul nu plătește facturile la Teldrum. Suntem amărâți”. Și îl întrebam: ”Ești tu?” “Nu, niște prieteni.” Deci de la ce eu am aflat din ce vorbeau oamenii și niciodată n-am avut documente și dacă se ajunge la documente atunci într-adevăr de la nivel de zvon ajungem la a proba. (...)

Citește și: DEZVĂLUIRI din Teleormanleaks: Ce conține MAPA ROȘIE despre Liviu Dragnea din valiza cu documente SECRETE

Asta arată un sistem mafiot prin care bani publici de a dezvolta administrația se duceau la acești primari și președinți de CJ, prieteni cu domnul Dragnea de vânătoare și altceva, câștigau și banii se întorceau. Eu prima dată când am văzut documente a fost la povestea cu lacul Belina. Am semnat și eu hotărârea de Guvern și am zis că nu cred că Dragnea e atât de nebun să ia lacul de la Guvernul să-l dea la Teldrum. Dar după ce am văzut documentul mi-am dat seama că așa e. Dacă lucrurile merg și există documente o să aflăm de un cartel. Nu e scos din filmul Narcos cu Escobar. E din România.

Citește și: ÎNJURĂTURI între Adrian Țuțuianu și Codrin Ștefănescu: 'O să caut să rezolv problema cu Ștefănescu tot pe căile legale'

Un caz mai mare de corupție în ultimii 28 de ani nu există. Vorbim de sute de milioane făcuți cu statul. Cine l-a protejat pe domnul Dragnea? Când a fost Băsescu i-a fost bine, la Ponta bine... Și azi când vorbim nu-i e rău”, a spus Victor Ponta în direct la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.