Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici Rareș Bogdan - Marcel Ciolacu: 'Sunt la limită să mi se umple paharul, nu insistați că nu o să vă placă'

versus box politic

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și liderul PSD Marcel Ciolacu au avut, joi seară, la B1TV, un schimb de replici pe subiectele fierbinți de pe agenda politică:

Despre criza din Guvern

Reporter: Dupa doua săptămâni de scandal, se mai poate face coalitia?

Marcel Ciolacu: Eu va anunt oficial pozitia PSD: asteptam raspunsul de la CCR. Daca va fi declarata motiunea constitutionala, PSD va vota motiunea, chiar daca e inaintea congresului. Va anunt, ati spus ca e normal ca prim-ministrul sa atace la CCR, si mie mi se pare normal, sunt de acord, dar stiti ca la Camera e Orban, tot PNL? Vi se pare normal? Suntem intr-o telenovela? Eu nu vorbesc de Cîțu si de Orban, ci de prim-ministru si președintele Camerei, unul ataca ce a facut celalalt, amandoi colegi de partid?

Rares Bogdan: Asta a facut fostul coleg Dragnea.

Marcel Ciolacu: Nu ma faceti sa vorbesc lucruri, ca e o mojicie, e fals. Vreti sa va dau pozele cu Orban si Dragnea? Nu ma faceti sa intru in aceasta zona! A fost liderul PSD, il respect, imi asum trecutul partidului si am inchis discutia. Sunt la o limita de pahar plin, nu insistati pe acest subiect, ca nu o sa va placa. Citu a facut sesizare de conflict intre Guvern si Parlament, iar PSD nu are nicio functie in statul roman. Sa ne intoarcem la oile noastre.

Despre activitatea Guvernului

Marcel Ciolacu: Vreti sa imi spuneti in astia opt luni cati km a facut Drula, cate irigatii a facut Oros? Absorbtia de fonduri e 0,2 la suta de cand e Ghinea! Apropo, cu scolile ce faceti? Ma bucur ca avem concerte la Cluj, aveti si congres de 5000 de voturi, bine ca nu avem voie sa facem mitinguri. Ce facem cu valul 4, ca Campeanu a spus ca e posibil sa inchidem scolile iar? La Berlin se vorbeste de inchiderea scolilor? Orban le-a tinut inchise un an. Oamenii nu o sa stie cate rechizite cumpara pentru copii. Lasati-mă cu filmele! Ne pregatim de inchis scolile.

Rares Bogdan: Campeanu o sa explice.

Marcel Ciolacu: Nu am treaba cu Campeanu, puneti pe cine vreti, nepoate, ciocli, dar stiti cine e vicepremier cu sanatatea? Barna, pe care il asteptati la guvernare. Vreti sa imi aduc aminte cum ati pitit mortii si apoi i-ati numarat ca pe oi? Asa s-a intamplat, Voiculescu a zis ca s-au pitit mortii in statistica si am raportat in fiecare zi o suta in plus. Va spun ce se intampla in România în momentul asta. Care sunt specialistii vostri, ca mi-au scapat, dupa doi ani de pandemie? Eu vi-i spun pe ai mei, Rafila si Cercel. Spuneți-mi doi în afara de Arafat!

Despre fondurile europene

Rares Bogdan: Vor veni banii din Europa.

Marcel Ciolacu: Vin imprumuturile, am inteles, dar nu vreti sa vina banii din exercitiul trecut? România mai are 15 miliarde de granturi acolo. Eu nu am o problema cu Europa si nici Europa cu mine, nu schimbati tema. Ne semneaza PNRR inainte de congres, sa stim si noi? Asta se pregateste, sa vina sefa Comisiei sa semneze inainte de congres?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.