Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scorul RUȘINOS obținut de Dan Barna pune fuziunea USR - PLUS pe butuci: discuțiile au fost AMÂNATE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

Discuțiile dintre USR și PLUS privind fuziunea celor două partide au fost amânate pentru sfârșitul săptămânii viitoare, după finalizarea votului din USR privind susținerea lui Dan Barna la șefia partidului, a declarat senatorul Nicu Fălcoi pentru MEDIAFAX.

„Discuțiile despre fuziune ar fi avut loc astăzi (vineri - n.r), însă au fost amânate pentru sfârșitul săptămânii viitoare, după ce se va termina acest vot și situația lui Dan Barna va fi clară (...) Noi nu am spus acum că vrem o fuziune, ci încă de la începutul alianței”, a declarat senatorul USR Nicu Fălcoi.

Citește și: Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă - Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

Senatorul USR a spus că votul electronic online a început deja.

Dan Barna anunțase o întâlnire între USR și membrii PLUS pentru a vedea ce modalități sunt ca alianța să funcționeze mai departe. Întrevederea trebuia să aibă loc vineri.

Liderul USR a afirmat că subiectul unei fuziuni între USR-PLUS a fost pe masă încă de la formarea alianței politice între cele două partide.

Dan Barna a adăugat că este o știre falsă informația potrivit căreia va fi o alianță pentru alegerile locale cu șefi doar de la PLUS, nu și de la USR.

Membrii USR votează, începând de vineri, dacă vor ca Dan Barna să demisioneze de la șefia partidului, după nemulțumirile apărute în urma rezultatelor la alegerile prezidențiale, unde liderul USR nu a reușit să ajungă în turul doi. Votul de încredere se desfășoară online, pe parcursul a cinci zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.