Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Alexandru Petria îl desființează pe Călin Georgescu: Pare calculat prin morgă, dar este total văzduhist, cu start serios peste linia penibilului

arhiva personala
Alexandru Petria

Scriitorul Alexandru Petria îl critică vehement pe Călin Georgescu, președintele ong-ului `Pământul Strămoșesc` și propunerea de președine de onoare al AUR (n.a. și foarte probabil candidatul AUR la alegerile prezidențiale din 2022).

În analiza sa Călin Georgescu păcătuiește prin autosufiența ostentativă de care să dovadă și îl acuză că predică multp abureală pentru naivi pentru a ajunge la proslăvirea legionarismului în frunte cu Corneliu Zelea Codreanu:

M-am uitat la emisiunea Subiectiv, a lui Răzvan Dumitrescu.

Era invitat Călin Georgescu.

Nimic concret, vorbe, vorbe- gârlă, vorbe- panglici, abureală pentru naivi. Georgescu pare calculat prin morgă, dar este total văzduhist, cu start serios peste linia penibilului. Nu mai spun de tâmpenia monumentală cu Zelea- Codreanu, pe care-l consideră fără nicio tresărire erou. Un papagal constipat.”

Călin Georgescu nu ezită și nu scapă aproape nici o apariție media în care să nu îi amintească pe Corneliu Zelea Codreanu (alias Căpitanul) și pe mareșalul Ion Antonescu printre eroii neamului românesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.