DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Scrisoare deschisă adresată Klaus Iohannis din partea pastorului baptist Sorin Cigher: Domnule președinte, este momentul de smerenie în fața Lui Dumnezeu!

captura youtube
Sorin Cigher

Situația medicală și socială este în România una fără precedent. Nu doar la noi... și în mai toate statele de pe glob. Noul tip de coronavirus face ravagii din punct de vedere medical și se arată deja o imensă criză economică ce va urma măsurilor de distanțare socială dictată de guverne pentru a stăvili expansiunea pandemiei. În acest context, pastorul baptist, Sorin Chigher, pastor al Bisericii Sion din Sibiu, îi scrie președintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisă în care îi spune că în calitatea sa de președinte al României, de comandant suprem al armatei și de conducător al națiunii ar trebui să dea un semnal, un semnal dat de autoritatea funcției pe care o deține pentru o chemare națională la rugăciune - ”singura soluție în aceste momente!”

Pastorul Daniel Cigher îl în deamnă pe președinte la smerenie în fața lui Dumnezeu și să lase deoparte orice mândrie politică sau de altă natură și să cheme oamenii la rugăciune într-un apel fără precedent de la pupitrul Administrației Prezidențiale:

Iată scrisoarea deschisă adresată președintelui României:

Stimate domnule președinte,

Klaus Iohannis

Cu toții privim surprinși la avalanșa de nestăvilit a acestei pandemii și încercăm, printr-o implicare comună și o colaboare fără precedent, să diminuăm răspândirea ei.

Apreciem implicarea directă a dumneavoastă și interesul asiduu pe care îl arătați, dar și direcția pe care o trasați, ca lider al acestui popor. Vă asigurăm de  toată susținerea și toată colaborarea noastră în ce privește eradicarea ei, dar și de rugăciunile înalțate spre Dumnezeu.

Stimate domnule președinte, într-o zi ați afirmat că Biblia este cartea care v-a influențat viața și după care vă orientați deciziile. Acum este un moment crucial al acestei națiuni, iar dumneavoastră sunteți comandantul după care trebuie să meargă armata... Gândiți-vă că în istoria biblică, împărații care au fost martori ai atrocităților naționale și au realizat pericolul iminent, și-au întors privirea către Creator, îndemnați fiind și de  consilierii lor. Când împărații au făcut un gest mic înspre Dumnezeu, rezultatul a fost mare. Regii i-au chemat pe oameni să-și întoarcă fața spre El și Dumnezeu a binecuvântat acel popor.

Suntem în situația în care privim spre dumneavoastră și așteptăm un semnal național, vrem și așteptăm din partea dumneavoastră să rostiți Numele Domnului peste acest popor. Vrem ca poporul român să fie binecuvântat și prin poziția dumneavoastră de conducător al acestei națiuni, să transmiteți o chemare la rugăciune, singura soluție în aceste momente!

Domnule președinte, nu este de glumit! Nu este timp de pierdut! Istoria se repetă, Dumnezeu rămâne Același. Aceeași soluție este la îndemâna noastră, acum când vedem că numărul îmbolnăvirilor crește alarmant, numărul morților crește și noi trebuie să facem ceva. Dacă avem soluția la îndemână, pe care, sunt convins că o știți, și nu o folosim, veți rămâne in istorie ca un președinte laș; dar dacă ne veți determina că singura soluție este Dumnezeu, veți fi amintit ca un conducător cu respect și cu frică de Dumnezeu!

Vă rog să chemați public poporul român la rugăciune! Indiferent de religie, indiferent de grupare politică, de la mic la mare, tot românul să strige către Dumnezeu! Dați tonul public și veți vedea rezultate mari! Sunteți responsabil de aceasta și oamenii vă vor urma exemplul. Așa cum ați decretat stare de urgență pentru 30 de zile, declarați o stare de urgență în ce privește mijlocirea în fața Creatorului nostru! Nu dorim ca mânia Lui să se reverse asupra națiunii noastre, ci vrem ca acest popor să rămână ocrotit și toate popoarele lumii să vadă că românii au un Dumnezeu viu și mare!

Domnule președinte, este momentul de smerenie în fața Lui Dumnezeu! Nu este loc de mândrie politică sau de altă natură! Smerenia a fost calitatea împăraților înțelepți și binecuvântați de Dumnezeu! Aplecați-vă în fața lui Dumnezeu și împreună cu dumneavoastră ne vom apleca și noi. Anunțați acest lucru de la pupitrul administrației prezidențiale și cerul va asista la curajul și credința dumneavoastră. Dumnezeu nu va rămâne indiferent la necazul nostru! Treceți peste orice protocol, depășiți orice barieră care ar putea să vă oprească, nu vă lăsați împiedecat de nimeni și de nimic, avem nevoie de Dumnezeu! Dacă nu apelăm la Singurul care are răspunsul la problema acestei atrocități, lucrurile se vor extinde, vom fi loviți adânc în sufletele noastre și vom asista cu neputință la nestăvilirea virusului și a morții. Vom îngropa pe mulți... Mânia lui Dumnezeu se va revărsa asupra noastră, dacă nu ne vom întoarce urgent cu fața spre El!

Problemele vizibile au și o implicație spirituală, pentru aceasta declarați domnia lui Hristos asupra României și protecția Lui să vină asupra noastră și vom fi cu toții binecuvântați! Se va scrie istoria cu un conducător care nu s-a rușinat de Hristos și a apelat în umilință la ajutorul Lui! Este cea mai mare onoare pe care o veți  primi vreodată!

Vă îndemn, insistent, nu ezitați, urgentați apelul public și veți vedea ce poate face Dumnezeu cu un popor care își întoarce fața spre El!

Așteptăm o direcție publică spre o soluție sigură!

Cu respect,

pastor al bisericii baptiste Sion din Sibiu,

Sorin Cigher

25 martie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.