Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scumpirea carburantului naște violențe: un bărbat beat a făcut circ la o benzinărie, refuzând să achite carburantul

Inquam Photos/ Octav Ganea
benzinarii coada peco carburanti

Un șofer beat și fără permis de conducere a provocat scandal într-o stație de carburanți din orașul Galați. Angajații stației au sunat la 112 pentru a anunța Poliția că bărbatul refuză să plătească carburantul introdus în mașină.

Potrivit Poliției, incidentul a avuut loc sâmbătă. Polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi alimentat autoturismul la o stație de carburanți din municipiul Galați și ar fi refuzat să plătească.

Citește și: Scene cutremurătoare: doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce s-au drogat la Saga Festival, în București

La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 46 de ani. Ei au stabilit că, după alimentarea autoturismul, bărbatul nu a părăsit stația, intenționând să achite contravaloarea carburantului.

În timpul discuțiilor, polițiștii au observat că șoferul este sub influența alcoolului și l-au testat cu aparatul etilotest. De asemenea, agenții au aflat că permisul de conducere al bărbatului era reținut.

„Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de o,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut, fiind cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.