Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Scurtcircuit' a câștigat un premiu important la Shanghai International Film Festival

"Scurtcircuit" / "Fault Condition", în regia lui Cătălin Saizescu, primul film românesc selectat în competiția oficială a Shanghai International Film Festival, a câștigat, duminică, premiul pentru realizări artistice remarcabile la cea de-a XX-a ediție a celebrului eveniment, informează un comunicat transmis agerpres.

Organizatorii au acordat premiul filmului "Scurtcircuit" pentru curajul "de a atinge drame contemporane delicate și abilitatea de a combina perspective diferite asupra aceluiași adevăr".

"Echipa ce a susținut premiera mondială de la Shanghai IFF ține să mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă realizarea filmului. Din delegație au făcut parte Maruca Băiașu, Manuel Nicolae, Georgiana Saizescu, Cătălin Saizescu, Carmen Tripăduș, Silviu Tripăduș", se menționează în comunicat.

Inspirat din tragicul eveniment din august 2010, când la București au murit mai mulți nou-născuți prematuri în incendiul care a cuprins salonul de terapie intensivă neonatologie a maternității Giulești, filmul spune povestea de dragoste a doi adolescenți, Melania și Emi, prinși în vâltoarea catastrofei.

Filmul este produs de NERV FILM și Cinemagix ID cu sprijinul CNC și urmează să aibă premiera în România în această toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.