Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se ANULEAZĂ zboruri de pe aeroportul Cluj spre Bergamo şi Treviso - Ce companie a luat măsura

makalius.lt
aeroport

Directorul Aeroprtului Internaţional Cluj, David Ciceo a declarat duminică la Digi 24 că începând de duminică şi până pe data de 3 aprilie compania aeriană Wizz Air a anulat zborurile pentru Bergamo şi Treviso şi a decis reducerea curselor către Roma, Bologna şi Bari şi că transportatorul aerian german Lufthansa a redus un zbor către Munchen, potrivit news.ro.

„În momentul de faţă mai avem câte un zbor săptămânal spre Roma, spre Bari şi Bologna” a afirmat David Ciceo.

Acesta a precizat că şi compania Lufthansa a redus zborurile de pe aeroportul Cluj către Germania.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

„Compania Lufthansa ne-a anunţat pentru săptămâna începând cu 23 martie reducerea unui zbor zilnic către Munchen. Noi avem patru zboruri zilnice cu compania Lufthansa, trei la Munchen unul la Frankfurt, s-a luat măsura reducerii” a mai spus acesta.

El a precizat că pasagerii trebuie să se adreseze companiilor aeriene pentru reprogramare sau pentru returnarea banilor.

Ciceo a precizat că pe aeroportul din Cluj a fost amenajat un flux separat pentru pasagerii care revin din Italia, reprezentanţii aeroportului colaborând cu poliţiştii de frontieră şi cu inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică, terminalele şi autobuzele fiind igienizate.

„Rugăm pe toţi pasagerii care doresc o informare suplimentară dacă au anumite simptome să se adreseze la cabinetul medical al aeroportului, la alţi angajaţi la DSP, toţi pasagerii care au simptome precum tuse, dificultăţi în respiraţie, febră, îi rugăm să se adreseze pentru lămuriri la cabinetul medical al aeroportului” a mai afirmat Ciceo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.