Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță un CEx incendiar! Scandalul înregistrărilor cu Adrian Țuțuianu, tranșat de social-democrați: 'Un subiect atât de plăcut'

Inquam Photos
Dragnea Parlament

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Palatul Parlamentului, că subiectul înregistrărilor cu Adrian Țuțuianu se va discuta în CEx, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

„Eu cred că se va discuta, pentru că fiind un subiect atât de plăcut nu am putea cum să nu-l discutăm”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, atac la Călin Popescu Tăriceanu: Tudorel Toader este mărul discordiei

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii declaraţiei prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, a spus la începutul lunii, conform unor fragmente din înregistrări prezentate de România TV, că PSD s-a comportat precum "un partid de maimuţe", deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh, a calificat drept ”o tragedie” calitatea Guvernului, iar despre ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a spus că "este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el", iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că "a avut o vulcanizare".

În replică, Ţuţuianu a declarat că sunt înregistrări din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost "livrate prelucrate", cu pasaje scoase din context.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.