Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă dezvăluiri BOMBĂ, în scandalul protocoalelor! SRS: 'Mâine PUBLIC fotografii şi documente...'

Ultima Ora breaking news

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu susţine că posedă şi că va publica documente şi chiar şi fotografii care vor răsturna întreg scandalul protocoalelor încheiate de SRI. Invitat la România TV, ziaristul a precizat că în fotografii, realizate în urmă cu doar 4 ani, apar atât procurori, cât şi judecători, care ar participa la şcolile de vară organizate de SRI. Mai mult decât atât, Stănescu susţine că alături de fotografii va scoate la iveală şi un document bombă, care dovedi implicarea soţiei lui Florian Coldea în cursurile organizate la respectivele şcoli de vară.

Citeşte şi: Radu Soviani IESE LA RAMPĂ cu noi acuzaţii, după audierea în Comisia SRI: 'Protocolul LIMITEAZĂ independenţa magistraţilor...'

"Mâine public fotografii şi documente în care dovedesc că au existat tabere de instruire pentru procurori şi judecători. Public şi un facsimil prin care arăt că doamna Coldea a încasat 11.000 de euro din aceste instruiri. Aceste tabere de instruire erau făcute în baza protocoalelor şi erau instruiţi cum să procedeze în baza acestor protocoale. O să vedeţi vicepreşedinte ÎCCJ participând la aceste instruiri făcute de ofiţerii SRI. Cine să  mai facă justiţie în condiţiile astea? În taberele de vara, SRI instruia judecători şi procurori cum să execute oameni. Fotografiile pe care le am sunt din 2014.", a precizat Sorin Roşca Stănescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.