Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță NEBUNIE la Sectorul 2: s-a format prima alianță în Capitală

ADER
Neculai Ontanu

Sectorul 2 al Capitalei va fi scena unei bătălii politice de amploare. PNL și USR nu reușesc să se înțeleagă pe această zonă și, cel mai probabil, vor merge separat, în timp ce blocul de stânga este la fel de scindat. În scenă intră și Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2, cel care va candida din partea primei alianțe formate în Capitală ADER și PP-USL.

Citește și: BOMBĂ! Documente care atestă că Mugur Isărescu a colaborat cu Securitatea, furnizând informații sub numele conspirativ 'Manole'

”În lipsa dorinței previzibile de a realiza o unitate în participarea partidelor de stânga și de centru-stânga din București, la alegerile locale din septembrie, conducerile organizațiilor partidelor ADER și PPU-SL din Sectorul 2 au hotărât constituirea primei alianțe electorale la un sector din București. Alianța denumită ADER PP-US și-a definitivat, în întâlnirea comună, strategia de campanie electorală. Obiectivul asumat, este câștigarea funcției de Primar al Sectorului 2 de către domnul Neculai Onțanu, candidat din partea Alianței ADER PPU-SL și majoritatea de consilieri în Consiliul local. S-au constituit echipele de campanie și a fost aprobat calendarul activităților.

La întâlnire au participat membri din conducerile celor două partide din sectorul 2. Din conducerea partidului ADER de la sectorul 2 au paricipat domnul Marius Zlătoianu, președintele organizației, doamna Vali Pantilimon, Secretarul General și vicepreședinții Costi Cherciuc, Eusebiu Ionescu și Mircea Adriana. De la Partidul PPU-SL au participat domnul Mircea Paulescu Președintele Organizației, doamna Angela Constantin și Marian Pușcașu, consilieri locali la Sectorul 2 și alți vicepreședinți ai organizației. La întâlnire a participat și Neculai Onțanu, candidatul comun al Alianței.”, arată un comunicat al ADER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.