Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă 'surprize mari' în dosarul cumnatului lui Ponta

hertanu cumnat ponta

Fostul consilier judeţean Mihail Coman, urmărit penal în dosarul lui Iulian Herţanu, a declarat miercuri la ieşirea de la DNA Ploieşti că atunci când se va afla adevărul "surprizele vor fi mari".

Citește și: OLAF îi dă lovitura decisivă lui Victor Ponta

Coman s-a prezentat la sediul DNA unde procurorii i-au comunicat decizia de prelungire cu încă 60 de zile a măsurii controlului judiciar dispus împotriva sa, iar la ieşire a afirmat că "surprizele vor fi mari" atunci când adevărul va ieşi la suprafaţă.

Citește și: Mihai Răzvan Ungureanu îl distruge pe Gabriel Oprea: E broasca prea mare

"Ce s-a întâmplat până acum îmi întăreşte convingerea că adevărul se află. Din punctul de vedere al acţiunii procurorilor, după părerea mea, este ireproşabilă şi oamenii vor să afle adevărul. În momentul în care se află adevărul, surprizele vor fi mari", a declarat Mihail Coman, potrivit Agerpres.

Citește și: Cine e, de fapt, medicul care a supervizat operația lui Victor Ponta și cum s-au cunoscut

Fostul consilier judeţean este cercetat în dosarul de deturnare de fonduri europene al lui Iulian Herţanu, în condiţiile în care Coman era la data faptelor angajat în cadrul SC Hidro Prahova în funcţia de consilier al directorului general al societăţii. Hidro Prahova are în derulare un proiect pe fonduri europene în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro care vizează reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din localităţile judeţului.

Citește și: OFICIAL Ce a anunțat DNA despre nepotul lui Traian Băsescu

La sediul DNA Ploieşti s-au mai prezentat în cursul zilei de miercuri şi alţi inculpaţi din acest dosar, respectiv Iulian Herţanu, omul de afaceri Vladimir Ciorbă şi directorul SC Grossman, Ilie Drăgan, cărora li s-a comunicat decizia de a nu se mai prelungi arestul la domiciliu în cazul lor, această măsură fiind înlocuită cu cea a controlului judiciar.

De asemenea, la DNA se află şi Virgiliu Roman, director de producţie în cadrul Hidro Prahova, faţă de care va fi de asemenea prelungită măsura controlului judiciar. În acelaşi scop va mai veni în faţa procurorilor şi omul de afaceri Liviu Coman, de asemenea inculpat în dosarul Herţanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.