Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se aprinde iluminatul festiv în municipiul Bistrița

YouTube
luminițe sărbători

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit în orașul Bistrița începând de marți seara. Iluminatul va fi pornit fără nici o festivitate deoarece orașul se află în carantină, iar primarul este izolat la domiciliu, fiind infectat cu virusul SARS CoV-2.

Anunțul privind sistemul de iluminat pentru sărbători a fost făcut de primarul orașului Bistrița, Ioan Turc. Este o instalație nouă care a fost montată pe principalele străzi ale orașului și care va fi pornită marți, potrivit mediafax.ro.

Citește și: SCANDAL la Arcul de Triumf: Codruța Cerva SE CEARTĂ cu jandarmii care vor să o AMENDEZE/ Un fost militar s-a DEZLĂNȚUIT

„Azi, de la ora 17.00, la Bistrița va fi pus în funcțiune iluminatul festiv. Din Ziua Marii Uniri, pietonalul și străzile municipiului vor licări a speranță în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Concitadinilor mei, multă sănătate și încredere!”, a anunțat pe Facebook, primarul orașului Bistrița, Ioan Turc.

Iluminatul de sărbători va fi pornit fără nici o festivitate din cauza măsurilor anti-Covid 19. De asemenea, Bistriția se află în carantină, iar primarul orașului s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 și este izolat la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.