Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se bate palma: Floyd Mayweather și Conor McGregor s-ar putea înfrunta din nou, în 2020

captura facebook
Floyd Mayweather Conor McGregor

Floyd Mayweather și Conor McGregor s-ar putea înfrunta în 2020. Anunțul a fost făcut de pugilistul american, după ce irlandezul a revenit în ring, după o pauză de câteva luni. Potrivit informațiilor furnizate de Mayweather, McGregor și-ar fi dat acordul de principiu pentru luptă, anunță MEDIAFAX.

”El e în planurile noastre pentru acest an, iar noi suntem în planurile lui. Vom face sigur ceva”, a postat Floyd Mayweather pe contul de Instagram.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

Luptătorul Conor McGregor a revenit în octogon, duminică, iar în cadrul galei UFC 246, care a avut loc în Las Vegas, l-a învins în 40 de secunde pe americanul Donald "Cowboy" Cerrone, la categoria semimijlocie.

McGregor a câștigat prin knockout tehnic, după un start fulgerător de partidă, în care s-a năpustit asupra adversarului său, reușind o serie excelentă de lovituri. Lupta din Las Vegas s-a încheiat după doar 40 de secunde, irlandezul triumfând la prima dispută după 15 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.