Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SE CAUTĂ ingineri, farmacişti şi biologi la Agenţia Medicamentului - Demersul instituţiei după încetarea detaşărilor prin OUG

www.medijobs.ro
Biolog farmacist

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) organizează în luna martie concursuri pentru ocuparea a 26 de posturi de ingineri, farmaciști, biologi și juriști în cadrul mai multor direcții din structura sa, în condițiile în care se confruntă cu o criză de personal, potrivit 360medical.ro.

Anunțurile de organizare a concursurilor au fost publicate în contextul în care o ordonanță de urgență a guvernului (OUG), aprobată la începutul anului, a stabilit încetarea de drept a tuturor detașărilor de la instituții private la instituții de stat.

Citeşte şi: Colegul jandarmeriţei Nistor a jucat PING PONG cu pretenţiile din dosarul agresorilor până nu a mai primit NIMIC - Motivele judecătorului de caz

În urma deciziei, circa 40 de persoane detașate de la firme private și-au încheiat detașările la ANMDMR.

Concursul se va desfășura la sediul ANMDMR din Str. Av. Sănătescu nr. 48, sector 1, București, în a doua jumătate a lunii martie, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 17 martie, ora 14.00. Rezultatele finale ale concursurilor vor fi afișate în data de 3 aprilie.

Astfel, ANMDMR a scos la concurs 12 posturi la Direcția Generală Dispozitive Medicale, 3 posturi la Direcția Studii Clinice, 6 posturi la Direcția Evaluare Tehnologii Medicale (HTA), 1 post la Direcția Economică și Achiziții Publice și 4 posturi la Direcția Juridică și Relații Internaționale.

Citeşte şi: Jandarmeriţa bătută pe 10 august 2018 în Piaţa Victoriei şi-a asumat o meserie cu astfel de riscuri, MOTIVUL pentru care a primit despăgubiri de 10.000 de euro

Dintre posturile menționate, unul este pentru funcția de director al Direcției economice și achiziții publice, restul fiind posturi de inspectori, experți și consilieri.

Mai multe informații despre actele necesare în vederea participării la concurs, condițiile de participare, tematică și bibliografie sunt disponibile pe site-ul ANMDMR.

Noua lege “privind reorganizarea Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și publicată în Monitorul Oficial în luna iulie 2019.

Citeşte şi: Jandarmeriţa bătută în 10 august 2018 a încercat să obţină 100.000 de euro pe seama materialelor mass-media - Instanţa i-a respins martorul

Legea a desființat fosta ANMDM și a înființat o nouă instituție, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR).

Potrivit noii legi, ANMDMR se finanțează din venituri proprii, realizate din încasarea tarifelor percepute conforme legislației, și din subvenție acordată de la bugetul de stat.

Noua lege prevede că numărul maxim de posturi în ANMDMR este de 500. Posturile de președinte și vicepreședinte vor fi ocupate prin concurs organizat de Ministerul Sănătății, potrivit actului normativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.