Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cer banii pentru transferul jucătorului dispărut Emiliano Sala la Cardiff City

wikipedia
emiliano sala

Gruparea FC Nantes cere clubului Cardiff City să plătească suma de transfer în cazul lui Emiliano Sala, dispărut în urma accidentului aviatic din 21 ianuarie. Potrivit BBC, FC Nantes a acordat zece zile celor de la Cardiff, înainte de a acţiona în justiţie clubul galez pentru suma de 17 milioane de euro, relatează News.ro.

Citește și:  Fundaşul Florentin Pogba, fratele lui Paul Pogba, va juca la Atlanta United, în liga profesionistă nord-americană de fotbal

Deocamdată clubul galez nu a efectuat primul transfer al banilor, subliniind că totul va fi "rezolvat după ce faptele vor fi cunoscute". Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.