Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cer măsuri DURE dinspre Bruxelles pentru deputatul PSD care a insultat un protestatar: 'Demisia este un gest MINIM...'

parlamentul european

Se cer măsuri dure pentru deputatul PSD care a înjurat un protestatar după ce acesta din urmă l-a huiduit pe Liviu Dragnea. Europarlamentarul Siegfried Mureşan susţine într-o postare pe Facebook că demnitarul ar trebui să-şi piardă funcţia. "Golănia politică nu e de acceptat în niciun stat membru UE", susţine deputatul european.

"Cer demisia din Parlament a deputatului PSD de Hunedoara Laurențiu Nistor care și-a insultat ieri public un alegător chiar în propria circumscripție electorală, doar din dorința de a-i face pe plac șefului de partid, președintele PSD, Liviu Dragnea. Nu este permis, ca deputat care ai jurat credință țării și cetățenilor ei, să te adresezi astfel unui cetățean chiar din circumpscripția în care ai fost ales. Județul nostru merită să fie reprezentat în Parlament de oameni integri și de onoare care se luptă pentru binele propriilor alegători, nu-i însultă ca pe stadion. Demisia în acest caz este un gest minim pentru un parlamentar dintr-o țară membră a Uniunii Europene (UE). Golănia politică nu este de acceptat în niciun stat membru al UE pentru că un politician care-și arată, cu atât mai mult public, disprețul față de un cetățean nu poate fi un poltician care să lucreze în folosul oamenilor pe care îi reprezintă și pe care trebuie să-i slujească. Acest domn nu mai poate reprezenta nicio zi hunedorenii în Parlament.", scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.

Citeşte şi: Documentul care DETONEAZĂ lumea politică: PSD a plătit 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru întâlniri între Dragnea şi Trump .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.