Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere audit extern la primăriile de sector

Raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi cere implementarea unui audit extern independent pentru fiecare primărie de sector. Acesta declară că de multe ori, proiectele de administrație nu au însemnat altceva decât metode de îmbogățire pentru edili.

În legătură cu Primăria Sectorului 5, deputatul PNL acuză că cea mai mare dorință a oamenilor și anume reabilitarea termică a blocurilor a rămas în majoritatea cazurilor doar un plan pe hârtie, iar acolo unde investițiile au fost realizate s-a făcut o treabă de mântuială.

„Suspiciunile şi acuzaţiile de corupţie de la nivelul administraţiei bucureştene demonstrează că primăriile de sector, şi mai ales Primăria Sectorului 5, au nevoie de un audit extern independent pentru a analiza, pe fiecare palier, modul în care s-au cheltuit banii bucureştenilor. Nu ne putem aştepta ca DNA să facă toată treaba, deşi nu sună rău să avem câte un procuror în fiecare primărie până facem curăţenie. Nu de puţine ori, proiectele de administraţie nu au reprezentat nimic altceva decât metode de îmbogăţire pentru foşti edili care acum răspund în faţa legii. Reabilitarea termică a blocurilor – principala dorinţă și grijă a locuitorilor din Sectorul 5 – este un exemplu relevant în acest sens. De altfel, Marian Vanghelie are un dosar pe numele său din această cauză. Între timp, dincolo de prejudiciul adus bugetului Sectorului 5, reabilitările termice fie au  rămas doar pe hârtie, fie au fost făcute de mântuială. Reabilitarea blocurilor din Sectorul 5 reprezintă un eşec din cauza corupţiei administraţiei Vanghelie” a declarat Ovidiu Raețchi, citat de reportervirtual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.